Π Α Ν Ε Λ Λ Α Δ Ι Κ Ε Σ - 2 0 2 1

 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ 2021

Δείτε ή κατεβάστε την Εγκύκλιο εδώ.

Aπό την Δευτέρα 19-7-2021 μέχρι και την Τετάρτη 28-7-2021 και ώρα 24:00, όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας τους (password) που έχουν ήδη αποκτήσει ή που θα αποκτήσουν αυτές τις ημέρες(όσοι υποψήφιοι δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν ή έχασαν το password)και επιλέγοντας «ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ (Μ.Δ.) ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ».

Στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr , όσοι υποψήφιοι δικαιούνται και επιθυμούν, μπορούν να υποβάλουν και το Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο
για τα δημόσια ΙΕΚ.

Επισημαίνεται ότι η προθεσμία υποβολής ΜΔ είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευση της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το ΜΔ.

Για την υποστήριξη της υποβολής του Μ.Δ., όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη εφημερία) θα λειτουργήσουν επιπλέον την Τετάρτη 21-7-2021 και την Τετάρτη 28-7-2021.
Αυτές τις ημέρες, οι υποψήφιοι θα μπορούν να αποκτήσουν κωδικό ασφαλείας (αν δεν πρόλαβαν ή αν τον έχασαν) ή/και να αναιρέσουν το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ., για να οριστικοποιήσουν αμέσως εκ νέου ένα άλλο Μ.Δ. ζητώντας οποιαδήποτε βοήθεια ή συμβουλή από το Λύκειό τους.
Όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα λειτουργήσουν με την παρουσία του Διευθυντή ή του Υποδιευθυντή (ή του αναπληρωτή αυτών) και ενός εκπαιδευτικού για το χειρισμό της ηλεκτρονικής εφαρμογής του μηχανογραφικού δελτίου.

 • ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
Αγαπητοί μαθητές,

Η ανακοίνωση της βαθμολογίας των πανελλαδικών εξετάσεων προγραμματίζεται να γίνει την Παρασκευή 9-7-2021.  Η ανάρτηση της βαθμολογίας στο σχολείο θα γίνει μετά τις 13.00 μμ.
Την ίδια ώρα και μέρα θα γνωστοποιηθούν οι βαθμοί στους υποψηφίους και με μία νέα διαδικασία μέσω μηνύματος στο κινητό τους τηλέφωνο (sms).
Σας εύχομαι καλά αποτελέσματα.

Μπαλιούσης Ευάγγελος
ΓΕ.Λ. Αυλώνα


 • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΓΡΑΠΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ SMS

Αγαπητοί μαθητές,

Σας ενημερώνω ότι οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων μπορούν να καταχωρίσουν ή να επιβεβαιώσουν το κινητό τους τηλέφωνο στη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων smsresults.minedu.gov.gr μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης gov.gr, σε ειδική εφαρμογή η οποία θα είναι διαθέσιμη έως και την Τρίτη 6 Ιουλίου, αξιοποιώντας τα στοιχεία συμμετοχής τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι το νέο κανάλι του κινητού τηλεφώνου λειτουργεί ανεξάρτητα από την ανάρτηση των αποτελεσμάτων στις σχολικές μονάδες, η οποία θα πραγματοποιηθεί και φέτος κανονικά, αλλά και την εφαρμογή του ΥΠΑΙΘ results.it.minedu.gov.gr από όπου οι υποψήφιοι, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες, θα μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τη βαθμολογία τους και τη σχολή εισαγωγής τους.

Στο επισυναπτόμενο υπάρχει η σχετική υπουργική απόφαση. (Δείτε ή πατήστε εδώ)

Μπαλιούσης Ευάγγελος
ΓΕ.Λ. Αυλώνα

 • ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Αγαπητοί μαθητές,

Σας υπενθυμίζω ότι το  Εξεταστικό Κέντρο για την εξέταση του ειδικού μαθήματος των Αγγλικών, που θα διενεργηθεί την Τρίτη 29-6-2021 είναι
το ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ (Σωτήρας 1, Άγ. Στέφανος, τηλ. 2106217600) για τους υποψηφίους του σχολείου μας.

Θα πρέπει να έχετε προσέλθει στο εν λόγω εξεταστικό κέντρο έως τις 9 το πρωί (οι εξετάσεις ξεκινούν στις 10 αλλά όπως γνωρίζετε η προσέλευση πρέπει να γίνει νωρίτερα).

Σε ότι αφορά την εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης από κορωνοϊό συμβουλευτείτε την επισυναπτόμενη υπουργική απόφαση.
Τα αποτελέσματα του ελέγχου θα τα ΤΥΠΩΣΕΤΕ από τη γνωστή πλατφόρμα έτσι ώστε να φαίνεται και ο κωδικός του εγγράφου (πάνω δεξιά).

Από το εξεταστικό κέντρο θα γίνουν δεκτές δηλώσεις αποτελέσματος self-test που θα έχουν μία από τις παρακάτω ημερομηνίες (όποια θέλετε).

Παρασκευή 25/6/2021

ή Σάββατο 26/6/2021

ή Κυριακή 27/6/2021

Σας εύχομαι καλή επιτυχία!

Μπαλιούσης Ευάγγελος
Γ.Ε.Λ. Αυλώνα


 • ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ (Μ.Δ.) ΓΕΛ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ (Π.Μ.Δ.) ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΕΚ ΕΤΟΥΣ 2021.

Οι διαδικασίες για την υποβολή του Μ.Δ. για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και του Π.Μ.Δ. για εισαγωγή σε Δημόσια ΙΕΚ
αρχίζουν από την Παρασκευή 25 Ιουνίου και θα λήξουν πριν τα τέλη του Ιουλίου.

Πιο αναλυτικά:

Όλοι όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μ.Δ. για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή/και Π.Μ.Δ. για εισαγωγή σε Δημόσια ΙΕΚ,
θα απευθυνθούν στο Λύκειό τους από την Παρασκευή 25 Ιουνίου, για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password).

Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό θα μπορούν μετά από την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ, να προχωρήσουν τελικά
στην οριστική υποβολή τουκατόπιν νεότερης εγκυκλίου.

Συνεπώς, όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέλθουν στο Λύκειό τους, για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password),
από την Παρασκευή 25 Ιουνίου ως και την Τετάρτη 30 Ιουνίου.

 • ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΤΟΥΣ 2021.

Δείτε ή κατεβάσετε την Απόφαση για τον Ορισμό Εξεταστικών Κέντρων Ειδικών Μαθημάτων και την κατανομή υποψηφίων έτους 2021 εδώ.

 • ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΩΝ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΈΤΟΥΣ 2021-22.

Δείτε ή κατεβάσετε την Εγκύκλιο εδώ.

Δείτε ή κατεβάσετε την Προκήρυξη εδώ.

 • ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΕΛ ΣΚΑΛΑΣ ΩΡΩΠΟΥ.

Αγαπητοί μαθητές,

Για τη μετάβασή σας στο εξεταστικό κέντρο (Λύκειο Ωρωπού) τις ημέρες
των Πανελλαδικών εξετάσεων (Δευτέρα 14, Τετάρτη 16, Παρασκευή 18 και Τρίτη 22 Ιουνίου) θα υπάρχει για όσους το επιθυμούν λεωφορείο από το Δήμο.

Το Λεωφορείο θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 14 Ιουνίου ακριβώς στις 7:00 (επτά) το πρωί
έξω από το Λύκειο Αυλώνα.

Επομένως, θα πρέπει να είστε έξω από το σχολείο νωρίτερα.

Μετά τις 7:00 μην περιμένετε το λεωφορείο, θα πρέπει να μεταβείτε στο εξεταστικό κέντρο με δικό σας μέσο.

Όσοι μένουν στη Μαλακάσα μπορούν να πάρουν το Λεωφορείο έξω από το εκκλησάκι που υπάρχει στη διασταύρωση (στρογγυλό) για το Μήλεσι.
Στο εν λόγω εκκλησάκι θα περάσει 7:10 με 7:20.

Μετά τις 7:20 μην περιμένετε το λεωφορείο θα πρέπει να μεταβείτε με δικό σας μέσο.

Προσοχή! Σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 8:00 π.μ.

Εννοείται όμως ότι ειδικά την πρώτη ημέρα καλό είναι να είστε πολύ νωρίτερα στο Εξεταστικό Κέντρο.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία!

Ο Διευθυντής Γ.Ε.Λ. Αυλώνα
Μπαλιούσης Ευάγγελος


 • Τ.Ε.Φ.Α.Α. : ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ & ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2021-2022.

Δείτε ή κατεβάστε τις Οδηγίες και το Πρόγραμμα.


 • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
  ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΤΕΦΑΑ.

Εγκύκλιος
Διαβίβαση προγράμματος Ειδικών και Μουσικών Μαθημάτων και Δελτίου Τύπου για την υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ.
Δείτε ή κατεβάστε την Εγκύκλιο.

Απόφαση
Α. Καθορισμός προγράμματος πανελλαδικών εξετάσεων έτους 2021 Ειδικών Μαθημάτων και Μουσικών Μαθημάτων, για εισαγωγή υποψηφίων σε Τμήματα στα οποία απαιτείται η εξέτασή τους.
Β. Ορισμός προθεσμίας υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας των υποψηφίων για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ.
Δείτε ή κατεβάστε την Απόφαση.

Ημερομηνίες ΤΕΦΑΑ
Δείτε ή κατεβάστε το Δελτίο Τύπου.


 • ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ Α.Ε.Ι. ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΔΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ (ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ κλπ) ΜΕΣΩ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ME ΒΑΣΗ ΤΟΝ Ν.4777/2021(Α΄ 25).

Ενημέρωση για εισαγωγή υποψηφίων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μέσω Πανελλαδικών ΓΕΛ με βάση το Νόμο 4777/2021.
Δείτε ή κατεβάσετε την Εγκύκλιο

Ορισμός της ελάχιστης και μέγιστης τιμής του συντελεστή της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής ως προϋπόθεση εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 και εφεξής.
Δείτε ή κατεβάσετε το ΦΕΚ

Συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (Ε.Β.Ε.) σχολών, τμημάτων ή εισαγωγικών κατευθύνσεων, καθώς και Συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (Ε.Β.Ε.) ειδικών μαθημάτων και πρακτικών δοκιμασιών για την συμμετοχή των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων στη διαδικασία επιλογής για εισαγωγή στα Α.Ε.Ι., στις Α.Ε.Α., στις σχολές των Α.Σ.Ε.Ι. και Α.Σ.Σ.Υ., στη Σ.Σ.Α.Σ., στις σχολές της Αστυνομικής και Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στις Α.Ε.Ν., στις σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος και Λιμενοφυλάκων και στις Α.Σ.Τ.Ε. του Υπουργείου Τουρισμού.
Δείτε ή κατεβάσετε το ΦΕΚ


 • ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021-2022.
Προθεσμίες, Απαιτούμενα Δικαιολογητικά, Υποβολή Αίτησης, Πληροφορίες, Εξετάσεις κ.α.

Εγκύκλιος

Προκήρυξη Διαγωνισμού

 • ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2021.

Προκήρυξη Διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Απαιτούμενα Δικαιολογητικά, Υποβολή Αίτησης, Πληροφορίες, Εξετάσεις κ.α.

Προκήρυξη Διαγωνισμού

 • ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021-2022.

Εγκύκλιος (Ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ, Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση, Πληροφορίες).

Προκήρυξη ∆ιαγωνισµού Επιλογής Σπουδαστών/τριών Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυµάτων.

 • ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ Η ΓΡΑΠΤΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ‘Η ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ

Προθεσμία Υποβολής Δικαιολογητικών :

Για τους Απόφοιτους 19 Μαρτίου 2021

Για τους Μαθητές μέχρι τέλος Μαρτίου 2021

Υποβολή των αιτήσεων με τις σχετικές γνωματεύσεις αναπηρίας και ειδικών εκπαιδευτικών αναγκών ή ειδικών μαθησιακών δυσκολιών, που εξετάζονται προφορικά ή γραπτά κατά περίπτωση, στο Λύκειο υποβολής της Αίτησης-Δήλωσης για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει στο mail του σχολείου να εκδηλώσουν την επιθυμία τους για μετάβαση στη σχολική μονάδα για υποβολή της αίτησης δήλωσης και στη συνέχεια οι (Υπο)Διευθυντές με απαντητικό mail να ορίσουν ακριβή ώρα και ημέρα μετάβασης στο Λύκειο

Διαβάστε ή κατεβάστε την ΕΓΚΥΚΛΙΟ

Διαβάστε ή κατεβάστε το Φ.Ε.Κ.

 • ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ -ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
  ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2021

Προθεσμία από Δευτέρα 8 Μαρτίου έως και Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει στο mail του σχολείου να εκδηλώσουν την επιθυμία τους για μετάβαση στη σχολική μονάδα για υποβολή της αίτησης δήλωσης και στη συνέχεια οι (Υπο)Διευθυντές με απαντητικό mail να ορίσουν ακριβή ώρα και ημέρα μετάβασης στο Λύκειο, καθώς και να αποστείλουν στους υποψηφίους συνημμένα και την αριθμ. Φ.251/22933/Α5/26-02-2021(Β’826) ΥΑ(ορισμός ημερομηνίας υποβολής της αίτησης αποφοίτων).

Συνεπώς,  οι υποψήφιοι χρησιμοποιώντας  τον κωδικό SMS 3 (μετάβαση σε Δημόσια Υπηρεσία…) θα μεταβαίνουν στη σχολική μονάδα φέροντας μαζί τους το απαντητικό mail του σχολείου, στο οποίο θα αναγράφεται η ακριβής μέρα μετάβασης ( σε μορφή έντυπη ή  ηλεκτρονική μορφή), το απολυτήριο τους  καθώς και την αριθμ. Φ.251/22933/Α5/26-02-2021 (Β’826) ΥΑ(ορισμός ημερομηνίας υποβολής της αίτησης αποφοίτων), σε περίπτωση που χρειαστεί να δικαιολογήσουν την μετακίνηση τους.

Η Α-Δ, οι οδηγίες συμπλήρωσης και άλλα χρήσιμα  αρχεία έχουν ήδη αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του ΥΠΑΙΘ στο σύνδεσμο (Πατήστε εδώ).

 • ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΥΣ (ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ) : ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ Α-Δ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2021

Έως την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021, δύνανται οι μαθητές της τελευταίας τάξης ΓΕΛ, που έχουν υποβάλει Αίτηση Δήλωση συμμετοχής για τις πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2021 να συμπληρώσουν τις Αιτήσεις-Δηλώσεις τους, δηλαδή να προσθέσουν τυχόν ειδικά μαθήματα ή προτίμηση για ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικές/Αστυνομικές σχολές κλπ. Τέτοια αιτήματα των μαθητών μπορούν ειδικά φέτος να ικανοποιηθούν, ανεξαρτήτως αν αυτά τα αιτήματα έχουν ήδη υποβληθεί ή θα υποβληθούν.

 • ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ
  ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2021-2022

Δελτίο Τύπου

Εγκύκλιος

 • ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ -ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
  ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2021

Όλοι οι Τελειόφοιτοι Υποψήφιοι, για την συμμετοχή τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2021
πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειο Αίτηση-Δήλωση (Α-Δ)
υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές με email : mail@lyk-avlon.att.sch.gr

Η προθεσμία για φέτος ορίζεται από την Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου έως και την Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020.
Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία πρέπει να τηρηθεί από όλους τους τελειόφοιτους υποψηφίους.

Για τους Απόφοιτους θα καθοριστεί με Υπουργική Απόφαση, σε μεταγενέστερο χρόνο,
το χρονικό διάστημα και η διαδικασία υποβολής των Αιτήσεων –Δηλώσεων τους.

Για Αίτηση-Δήλωση (Α-Δ), Οδηγίες και για άλλα αρχεία πατήστε ΕΔΩ (Ιστοσελίδα ΥΠΑΙΘ)

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε τα αρχεία από τα παρακάτω :

Αίτηση - Δήλωση για ΓΕΛ

Οδηγίες Συμπλήρωσης

ΠΙΝΑΚΑΣ – ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2021
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΑΝΑ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ
– ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ