ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Δείτε εδώ τις Διακρίσεις του Λυκείου Αυλώνα

ΤΕΛΙΚΟΣ ΒΟΛΛΕΥ Β’ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ (2013)

2010: Η ομάδα χορού παρουσίασε στη σχολική γιορτή Χριστουγέννων ταγκό και βάλς στο πλαίσιο του προγράμματος “Χοροί του κόσμου”. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Φώφη Γεννηματά.

2010: Η ομάδα χορού παρουσίασε Αφρικάνικο χορό πάνω σε μελοποιημένο ποίημα του Ν. Καββαδία σε απογευματινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας για τον ποιητή.

2010: Συμμετοχή στο πρόγραμμα εκπαίδευση και χορός της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής και ειδική διάκριση στον σύγχρονο χορό στο “Χόρεψέ το” με συμμετοχή μετά από επιλογή της ομάδας στην παρουσίαση στο θέατρο Κακογιάννη.

2010: Συμμετοχή στο Διεθνές πρόγραμμα “Μονόλογοι για τη Γάζα” της ομάδας σύγχρονου χορού. Το διεθνές αυτό πρόγραμμα υλοποιήθηκε σε 33 χώρες και περιλάμβανε δραματοποιημένες παρουσιάσεις μονολόγων που έγραψαν μαθητές από τη Γάζα της Παλαιστίνης

2010: Βραβείο για την ταινία “Playing with the stereotyres? στο 6ο Φεστιβάλ μαθητικών ταινιών “Πες το με εικόνες”

2010: Βραβεία ποίησης σε δυο μαθητές μας, στο λογοτεχνικό διαγωνισμό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής. Επίσης συμμετείχαν σε λογοτεχνικές εκδηλώσεις που οργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης( παρουσίαση έντυπης έκδοσης με λογοτεχνικά έργα μαθητών, απονομή βραβείων). Επισκέφτηκαν την 2η και 3η Πανελλήνια έκθεση Παιδικού και Εφηβικού βιβλίου και παρουσίαση λογοτεχνικού βιβλίου. Παρακολούθησαν εργαστήρια Λογοτεχνικής Γραφής.

2010: Κληθήκαμε από το Παιδαγωγικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών να παρουσιάσουμε τη δουλειά της ομάδας σύγχρονου χορού, ως ένα παράδειγμα διαφοροποιημένης διδασκαλίας που αγκαλιάζει όλους τους μαθητές, καθώς στη χορογραφία του προηγούμενου έτους είχε ενταχθεί μαθητής με κινητικές δυσκολίες

2009: Α θέση στον σύγχρονο χορό( με συμμετοχή παιδιού με ειδικές ανάγκες) και Α θέση στον παραδοσιακό χορό στους Περιφερειακούς Μαθητικούς Αγώνες του ΥΠΕΠΘ

2009: Βραβεία ποίησης σε δυο μαθητές μας, στο λογοτεχνικό διαγωνισμό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής. Επίσης συμμετείχαν σε λογοτεχνικές εκδηλώσεις που οργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης( παρουσίαση έντυπης έκδοσης με λογοτεχνικά έργα μαθητών, απονομή βραβείων). Επισκέφτηκαν την 2η και 3η Πανελλήνια έκθεση Παιδικού και Εφηβικού βιβλίου και παρουσίαση λογοτεχνικού βιβλίου. Παρακολούθησαν εργαστήρια Λογοτεχνικής Γραφής.

2009:Β βραβείο ζωγραφικής σε μαθητή του Λυκείου στους Περιφερειακούς Μαθητικούς Αγώνες

2009:Βραβείο κοινού στο φεστιβάλ Μαθητικών ταινιών και Φωτοαφήγησης.

2008: Β θέση στον σύγχρονο χορό Στους Περιφερειακούς Μαθητικούς Αγώνες του ΥΠΕΠΘ

2007: Α θέση στους παραδοσιακούς χορούς περιφέρειας Αττικής.

2005: Β θέση στους παραδοσιακούς αγώνες περιφέρειας Αττικής.

2004: Γ θέση στους παραδοσιακούς χορούς στους Περιφερειακούς Μαθητικούς Αγώνες που οργάνωσε το ΥΠΕΠ