ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

  • Παρακαλώ ενημερωθείτε για το ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου μας. Οι γονείς-κηδεμόνες των μαθητών μπορούν να ενημερώνονται από τους καθηγητές στα αντίστοιχα κενά του προγράμματος.
  • ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΕΛ ΑΥΛΩΝΑ

  • Ο καθηγητής Φυσικής  του σχολείου  μας κ. Χατζής Ιωάννης  αποχωρεί (συνταξιοδοτείται) ύστερα από 28 ολόκληρα χρόνια. Ο κύριος Χατζής ήρθε στο σχολείο του Αυλώνα το 1987 και από τότε παρέμεινε προσφέροντας τις υψηλού επιπέδου γνώσεις σε τόσες γενιές μαθητών, που του οφείλουν πολλά.

    Στη γιορτή λήξης του σχολείου μας οι μαθητές αποχαιρέτησαν το δάσκαλό τους και οι καθηγητές το συνάδελφό τους. Μάλιστα υπήρξαν και μαθητές από τις προηγούμενες γενιές των μαθητών του κ. Χατζή.   Συγκινητική ήταν η στιγμή κατά την οποία ο κύριος Χατζής απευθύνθηκε στους μαθητές του. «Και αν ήμουν ξανά καθηγητής πάλι εσάς θα ήθελα για μαθητές μου» είπε καταχειροκροτούμενος. Και έκλεισε ως εξής: Θα μπορούσα να σας πω πολλά. Θα κλείσω όμως με τρεις λέξεις: Σας αγαπώ πολύ».

    Και εμείς αγαπάμε το Γιάννη Χατζή , τον ευχαριστούμε για ό, τι προσέφερε τόσα χρόνια στο σχολείο μας και του ευχόμαστε ό, τι καλύτερο στη ζωή του.

Δείτε το αφιέρωμα στον Γιάννη Χατζή: https://www.youtube.com/watch?v=SJRwOXCr7RA

  • Την Παρασκευή 08/05/2015 πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της τηλεδιάσκεψης “Ασφαλής πλοήγηση στο Διαδίκτυο” του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου, που έλαβε χώρα στις 27/11/2014 σε συνεργασία με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και αφορούσε στους κινδύνους και στις πιθανές απάτες από τη χρήση του διαδικτύου.Την παρουσίαση παρακολούθησαν οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του ΓΕΛ Αυλώνα.Υπεύθυνος παρουσίασης ο καθηγητής Πληροφορικής Πολίτης Γεώργιος.Εδώ μπορείτε να δείτε τα βίντεο της παρουσίασης: CyberbullyingΕθισμός στο διαδίκτυοΑσφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο και να ενημερωθείτε σχετικά από τις τοποθεσίες: http://www.cyberkid.gov.grhttp://www.savemitsos.grhttp://www.saferinternet.g
  • Εδώ μπορείτε να βρείτε και να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο σχέσεων γονέων-καθηγητών

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΧΕΣΩΝ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

  • Οργάνωση και  Λειτουργία της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης

ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ